Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37996
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александрова, С. А. | - |
dc.contributor.author | Власенко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T06:11:59Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T06:11:59Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Александрова С. А., Власенко В. А. Маркетинговий підхід у кадровому менеджменті підприємств готельної індустрії. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 365-366. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37996 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Маркетинговий підхід у кадровому менеджменті підприємств готельної індустрії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_365-366.pdf | 170.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.