Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37919
Title: Клієнтоорієнтований підхід у формуванні лояльності споживача
Authors: Попко, О. В.
Грищук, В. А.
Козачук, К. Е.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Попко О. В., Грищук В. А., Козачук К. Е. Клієнтоорієнтований підхід у формуванні лояльності споживача. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 293-294.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37919
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_293-294.pdf201.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.