Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37901
Title: Використання інноваційних технологій під час задоволення попиту споживачів на ресторанну продукцію як конкурентна перевага підприємств готельної сфери
Authors: Кушнір, Т. Б.
Гармаш, Є. І.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кушнір Т. Б., Гармаш Є. І. Використання інноваційних технологій під час задоволення попиту споживачів на ресторанну продукцію як конкурентна перевага підприємств готельної сфери. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 264-266.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37901
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_264-266.pdf199.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.