Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37893
Title: | Упроваджування нових екоінгредієнтів у продукцію закладів готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Кублінська, І. А. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кублінська І. А. Упроваджування нових екоінгредієнтів у продукцію закладів готельно-ресторанного господарства. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 260-262. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37893 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_260-262.pdf | 198.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.