Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37846
Title: | Сучасні тенденції формування міжнародної конкурентоспроможності підприємства |
Authors: | Величко, К. Ю. Печенка, О. І. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Величко К. Ю., Печенка О. І. Сучасні тенденції формування міжнародної конкурентоспроможності підприємства. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 225-226. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37846 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_225-226.pdf | 194 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.