Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37846
Title: Сучасні тенденції формування міжнародної конкурентоспроможності підприємства
Authors: Величко, К. Ю.
Печенка, О. І.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Величко К. Ю., Печенка О. І. Сучасні тенденції формування міжнародної конкурентоспроможності підприємства. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 225-226.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37846
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_225-226.pdf194 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.