Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37844
Title: | Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства, її особливості |
Authors: | Бугріменко, Р. М. Смірнова, П. В. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бугріменко Р. М., Смірнова П. В. Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства, її особливості. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 221-222. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37844 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_221-222.pdf | 194.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.