Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37794
Title: Класифікація методів бюджетування на торговельному підприємстві
Authors: Круглова, О. А.
Козуб, С. О.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Круглова О. А., Козуб С. О. Класифікація методів бюджетування на торговельному підприємстві. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 132-133.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37794
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_132-133.pdf184 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.