Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37758
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романчик, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Горщарук, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-16T07:46:14Z | - |
dc.date.available | 2023-08-16T07:46:14Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Романчик Т. В., Горщарук Д. С. Маркетинговий підхід у плануванні діяльності підприємства ресторанного господарства. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 86-87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37758 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Маркетинговий підхід у плануванні діяльності підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_86-87.pdf | 184.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.