Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗабродська, Л. Д.-
dc.contributor.authorСимонова, А. І.-
dc.date.accessioned2023-08-15T10:01:02Z-
dc.date.available2023-08-15T10:01:02Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЗабродська Л. Д., Симонова А. І. Криза технології антикризового управління підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 265-266uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37694-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleКриза технології антикризового управління підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-265-266.pdf185.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.