Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37694
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Забродська, Л. Д. | - |
dc.contributor.author | Симонова, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-15T10:01:02Z | - |
dc.date.available | 2023-08-15T10:01:02Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Забродська Л. Д., Симонова А. І. Криза технології антикризового управління підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 265-266 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37694 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 | - |
dc.title | Криза технології антикризового управління підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-265-266.pdf | 185.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.