Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГридякін, В. О.-
dc.contributor.authorБогомолова, В. П.-
dc.date.accessioned2022-07-25T06:14:02Z-
dc.date.available2022-07-25T06:14:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГридякін В. О., Богомолова В. П. Механізована технологія приготування трести коноплі з її перевертанням у процесі вилежки стебел. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 41-44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3752-
dc.description.abstractДосліджено можливість використання технологічної схеми приготування конопляної трести з операцією її механічного перевертання у процесі вилежки стебел за допомогою розробленого макетного зразка обертача стрічок конопель.uk_UA
dc.description.abstractИсследована возможность применения технологической схемы приготовления тресты с операцией её переворачивания в процессе вылежки стеблей при помощи разработанного макетного образца переворачивателя лент стеблей конопли.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of making use of the technological scheme with the operation of trusts in the process of turning hervylezhki stems using the developed prototype model perevorachivatelya tapes cannabis.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.titleМеханізована технологія приготування трести коноплі з її перевертанням у процесі вилежки стебелuk_UA
dc.title.alternativeК разработке технологии приготовления тресты с её переворачиванием в процессе вылежки стеблейuk_UA
dc.title.alternativeTo the development of technology to its prigotovlniya trest overturning during vyleznki stalksuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf810.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.