Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37450
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варипаєв, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-09T08:33:14Z | - |
dc.date.available | 2023-08-09T08:33:14Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Варипаєв О. М. Генеза розвитку філософії їжі за часів античності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 266-267. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37450 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Генеза розвитку філософії їжі за часів античності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_266-267.pdf | 112.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.