Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Л. М.-
dc.contributor.authorСелютін, С. В.-
dc.date.accessioned2023-08-09T08:23:32Z-
dc.date.available2023-08-09T08:23:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЯцун Л. М., Селютін С. В. Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємств. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 254-255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37444-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_254-255.pdf106.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.