Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37401
Title: | Основні заходи щодо забезпечення якості вищої освіти України |
Authors: | Ушакова, Н. Г. Гебер, Н. А. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Ушакова Н. Г., Гебер Н. А. Основні заходи щодо забезпечення якості вищої освіти України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 201-202 |
Series/Report no.: | Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки;Секція 12 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37401 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-201-202.pdf | 190.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.