Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37401
Title: Основні заходи щодо забезпечення якості вищої освіти України
Authors: Ушакова, Н. Г.
Гебер, Н. А.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ушакова Н. Г., Гебер Н. А. Основні заходи щодо забезпечення якості вищої освіти України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 201-202
Series/Report no.: Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки;Секція 12
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37401
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-201-202.pdf190.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.