Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37382
Title: Напрями ефективної співпраці агропродовольчого комплексу та ресторанного бізнесу України
Authors: Ткачова, С. С.
Коломієць, Т. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткачова С. С., Коломієць Т. М. Напрями ефективної співпраці агропродовольчого комплексу та ресторанного бізнесу України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 237-238.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37382
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_237-238.pdf106.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.