Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37377
Title: Поняття стратегічного управління підприємством ресторанного господарства
Authors: Пічугіна, Т. С.
Шарапова, О. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пічугіна Т. С., Шарапова О. М. Поняття стратегічного управління підприємством ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 227-228.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37377
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_227-228.pdf107.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.