Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевченко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-08-07T12:15:31Z-
dc.date.available2023-08-07T12:15:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛевченко А. В. Компетентність персоналу підприємства сфери послуг. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 215-216.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37371-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКомпетентність персоналу підприємства сфери послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_215-216.pdf106.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.