Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37366
Title: Концепція життєздатності системи управління як нова парадигма менеджменту
Authors: Забродська, Л. Д.
Голуб, Б. Є.
Гордієнко, А. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Забродська Л. Д., Голуб Б. Є., Гордієнко А. В. Концепція життєздатності системи управління як нова парадигма менеджменту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 205-206.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37366
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_205-206.pdf107.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.