Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2023-08-07T11:49:15Z-
dc.date.available2023-08-07T11:49:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБалацька Н. Ю. Перспективи розвитку сільського зеленого туризму та агротуризму в Харківському регіоні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 189-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37357-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку сільського зеленого туризму та агротуризму в Харківському регіоніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_189-190.pdf107.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.