Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДяченко, О. Б.-
dc.date.accessioned2023-08-04T08:37:58Z-
dc.date.available2023-08-04T08:37:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДяченко О. Б. Особливості одержання яловичини з підвищеним вмістом незамінних поліненасичених жирних кислот родини омега-3 і омега-6. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 238-239.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37269-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості одержання яловичини з підвищеним вмістом незамінних поліненасичених жирних кислот родини омега-3 і омега-6uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-238-239.pdf176.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.