Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37255
Title: Класифікація конкурентних переваг підприємства
Authors: Зубков, С. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зубков С. О. Класифікація конкурентних переваг підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 77-78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37255
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_77-78.pdf96.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.