Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37255
Title: | Класифікація конкурентних переваг підприємства |
Authors: | Зубков, С. О. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Зубков С. О. Класифікація конкурентних переваг підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 77-78. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37255 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_77-78.pdf | 96.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.