Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37250
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ставерська, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Шевчук, І. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-04T07:32:50Z | - |
dc.date.available | 2023-08-04T07:32:50Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ставерська Т. О., Шевчук І. Л. Дефіцит державного бюджету України: реальний і прихований. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 67-68. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37250 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дефіцит державного бюджету України: реальний і прихований | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_67-68.pdf | 106.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.