Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДугіна, К. В.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.date.accessioned2022-07-22T12:02:39Z-
dc.date.available2022-07-22T12:02:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДугіна К. В., Шаніна О. М. Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 14-17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3721-
dc.description.abstractВ статті приведені результати аналізу якості крупів підвищеної харчової цінності залежно від температури сушіння та вмісту концентратів тваринних білків. Встановлено, що додавання концентратів тваринних білків сприяє зміцненню структури крупів підвищеної харчової цінності та знижує вміст лому. Визначено, що оптимальною температурою сушіння крупів підвищеної харчової цінності є 60⁰С.uk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены результаты анализа качества круп повышенной пищевой ценности в зависимости от температуры сушки и наличия концентратов животных белков. Установлено, что внесение концентратов животных белков способствует укреплению структуры круп повышенной пищевой ценности и снижает количество лома. Определено, что оптимальной температурой сушки круп повышенной пищевой ценности является 60⁰С.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of analysis of the quality of cereals of high nutritional value, depending on the drying temperature and the presence of animal protein concentrates. It has been established that the addition of animal protein concentrates helps to strengthen the structure of high-nutritional value cereals and reduces the amount of scrap. It has been determined that the optimum drying temperature of the gourds of elevated nutritional value is 60 ° C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.subjectкрупи підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.subjectконцентрати тваринних білківuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectломuk_UA
dc.subjectмікротріщиниuk_UA
dc.titleВплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.title.alternativeВлияние режимов сушки на качество круп повышенной пищевой ценностиuk_UA
dc.title.alternativeEffect of drying regimes on the quality of grown foods of high nutritional valueuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf754.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.