Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, О. Л.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:13:19Z-
dc.date.available2023-08-03T08:13:19Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРомановська О. Л. Вплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу на тепломасообмінні й технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 373-375.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37158-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу на тепломасообмінні й технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_373-375.pdf125.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.