Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37143
Назва: Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
Автори: Гурікова, І. М.
Добровольська, О. В.
Губський, С. М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гурікова І. М., Добровольська О. В., Губський С. М. Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 347-348.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37143
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_347-348.pdf121.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.