Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37056
Title: | Зміна хлібопекарських властивостей борошна під час дозрівання за умови додаткової підготовки сировини інноваційними методами |
Authors: | Миколенко, С. Ю. Гезь, Я. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Миколенко С. Ю., Гезь Я. В. Зміна хлібопекарських властивостей борошна під час дозрівання за умови додаткової підготовки сировини інноваційними методами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 295-296. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37056 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_295-296.pdf | 121.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.