Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37052
Title: Удосконалення процесів ІЧ-сушіння плодоягідної сировини та їх енергоефективне апаратурне устаткування
Authors: Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Удосконалення процесів ІЧ-сушіння плодоягідної сировини та їх енергоефективне апаратурне устаткування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 287-288.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37052
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_287-288.pdf115.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.