Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37049
Title: | Применение аддитивных технологий в кондитерском производстве |
Authors: | Ермаков, А. И. Маркин, К. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ермаков А. И., Маркин К. В. Применение аддитивных технологий в кондитерском производстве. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 281-283. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37049 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_281-283.pdf | 147.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.