Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37049
Title: Применение аддитивных технологий в кондитерском производстве
Authors: Ермаков, А. И.
Маркин, К. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ермаков А. И., Маркин К. В. Применение аддитивных технологий в кондитерском производстве. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 281-283.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37049
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_281-283.pdf147.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.