Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36928
Title: Технологии молочно-растительных десертов, обогащенных мелкодисперсными каротиноидными добавками из абрикоса
Authors: Погарская, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Стуконоженко, Т. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарская В. В., Павлюк Р. Ю., Стуконоженко Т. А. Технологии молочно-растительных десертов, обогащенных мелкодисперсными каротиноидными добавками из абрикоса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 171-173.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36928
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_171-173.pdf147.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.