Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПак, А. В.-
dc.contributor.authorМандражи, О. А.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:42:11Z-
dc.date.available2023-07-28T11:42:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПак А. В., Мандражи О. А., Пак А. О. Візуалізація розв’язку задачі про розподіл температури у внутрішньому об’ємі термостата паралелепіпедної форми. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 33-34uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36750-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВізуалізація розв’язку задачі про розподіл температури у внутрішньому об’ємі термостата паралелепіпедної формиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-35-36.pdf144.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.