Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3672
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богомолов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Мырадов, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T07:21:53Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T07:21:53Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Богомолов А. В., Мырадов Д. М. Повышение эффективности сепарации зерновых смесей. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 48-52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3672 | - |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены вопросы повышения эффективности процесса сепарации трудноразделимых зерновых смесей. Предложена матрица связи признаков делимости и способов сепарации, позволяющая оценить целесообразность использования признаков делимости смеси. | uk_UA |
dc.description.abstract | У стаття розглянуті питання підвищення ефективності процесу сепарації важкороздільних зернових сумішей. Запропонована матриця зв’язку ознак подільності і способів сепарації, яка дозволяє оцінити доцільність використовування ознак подільності суміші. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with issues of improving the efficiency of the separation process trudnorazdelimyh grain mixes. A matrix of criteria for divisibility and communication methods of separation in order to assess the feasibility of using a mixture of signs of divisibility. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1) | - |
dc.title | Повышение эффективности сепарации зерновых смесей | uk_UA |
dc.title.alternative | Підвищення ефективності сепарації зернових сумішей | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the efficiency of separation of cereal mixes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 1 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.