Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36660
Title: Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів
Authors: Дегтярьов, М. О.
Дегтярьов, І. М.
Богатирьова, А. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дегтярьов М. О., Дегтярьов І. М., Богатирьова А. М. Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 151-152
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36660
Appears in Collections:Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni pytan_vet_med_2023-151-152.pdf161.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.