Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШовкопляс, І. А.-
dc.contributor.authorКравченко, Л. А.-
dc.contributor.authorШипова, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-27T08:12:11Z-
dc.date.available2023-07-27T08:12:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШовкопляс І. А., Кравченко Л. А., Шипова О. Ю. Вплив харчових добавок на здоров'я людини. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36614-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив харчових добавок на здоров'я людиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-37-38.pdf171.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.