Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36096
Title: | Критерії граничного стану леміша |
Authors: | Рибалко, І. М. Доценко, О. В. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Рибалко І. М., Доценко О. В. Критерії граничного стану леміша. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 353-355. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36096 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-353-355.pdf | 281.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.