Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36091
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКлочко, О. Ю.-
dc.contributor.authorВоронов, О. С.-
dc.contributor.authorНовицький, А. О.-
dc.contributor.authorКуценко, В. Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-18T11:07:57Z-
dc.date.available2023-07-18T11:07:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКлочко О. Ю., Воронов О. С., Новицький А. О., Куценко В. Ю. Вплив хімічного складу на структуру та властивості високохромистого сплаву. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 339-340.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36091-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив хімічного складу на структуру та властивості високохромистого сплавуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-339-340.pdf304.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.