Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36066
Title: Кваліфікація праці та її конкурентоспроможність як передумова розвитку підприємства
Authors: Кулініч, О. А.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кулініч О. А. Кваліфікація праці та її конкурентоспроможність як передумова розвитку підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 191-192
Series/Report no.: Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки;Секція 12
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36066
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-191-192.pdf150.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.