Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36051
Title: Чинники формування конкурентоспроможності студентів
Authors: Смольнякова, Н. М.
Волосов, А. М.
Смокова, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Смольнякова Н. М., Волосов А. М., Смокова Л. М. Чинники формування конкурентоспроможності студентів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 401-402.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36051
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-401-402.pdf103.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.