Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36044
Title: Міжнародні стандарти управління якістю послуг ISO серії 9000 у практиці вітчизняних підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Носач, Л. Л.
Соболєва, Н. Ф.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Носач Л. Л., Соболєва Н. Ф. Міжнародні стандарти управління якістю послуг ISO серії 9000 у практиці вітчизняних підприємств готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 165-166
Series/Report no.: Міжнародна економіка;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36044
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-165-166.pdf173.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.