Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртіммонова, І.В.-
dc.date.accessioned2022-07-21T07:23:55Z-
dc.date.available2022-07-21T07:23:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАртімонова І.В. Теоретичні аспекти розвитку продовольчого ринку. 2013. № 11. С. 119uk_UA
dc.identifier.otherУДК 338.439.01:339.166.82-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3600-
dc.description.abstractВизначено сутність продовольчого ринку, розглянуто його структуру, особливості, проблеми формування та розвитку. Запропоновано схему взаємодії суб'єктів продовольчого ринкуuk_UA
dc.description.abstractThe essence of the food market is defined, considered its structure, features, problems of formation and development. The scheme of interaction of the subjects of the food market is proposeduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 11-
dc.titleТеоретичні аспекти розвитку продовольчого ринкуuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical aspects of development of the food market.uk_UA
dc.title.alternativeТеоретические аспекты развития продовольственного рынка.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 11.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аrtimonova.pdf281.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.