Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35966
Title: Актуальність використання історичних знань у формуванні фахівців технологічного напряму (на прикладі розвитку борошномельно-круп’яного виробництва Слобожанщини)
Authors: Лемешева, Н. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лемешева Н. А. Актуальність використання історичних знань у формуванні фахівців технологічного напряму (на прикладі розвитку борошномельно-круп’яного виробництва Слобожанщини). Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 377-378.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35966
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-377-378.pdf111.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.