Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35966
Title: | Актуальність використання історичних знань у формуванні фахівців технологічного напряму (на прикладі розвитку борошномельно-круп’яного виробництва Слобожанщини) |
Authors: | Лемешева, Н. А. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лемешева Н. А. Актуальність використання історичних знань у формуванні фахівців технологічного напряму (на прикладі розвитку борошномельно-круп’яного виробництва Слобожанщини). Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 377-378. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35966 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_27.09.13-377-378.pdf | 111.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.