Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35731
Title: Інноваційні технології підготовки фахівців для підприємств роздрібної торгівлі
Authors: Шарапова, О. М.
Левченко, А. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шарапова О. М., Левченко А. В. Інноваційні технології підготовки фахівців для підприємств роздрібної торгівлі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 317-318.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35731
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-317-318.pdf112.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.