Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35553
Title: Сучасні підходи до структуризації економічного потенціалу підприємства
Authors: Сукачова-Труніна, С. М.
Смокова, Л. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сукачова-Труніна С. М., Смокова Л. М. Сучасні підходи до структуризації економічного потенціалу підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 141-142
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35553
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-141-142.pdf207.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.