Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35551
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смольнякова, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Гармаш, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T14:28:01Z | - |
dc.date.available | 2023-07-10T14:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Смольнякова Н. М., Гармаш В. В. Ціна як фактор і результат конкурентоспроможності товарів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 139-140 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35551 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10 | - |
dc.title | Ціна як фактор і результат конкурентоспроможності товарів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-139-140.pdf | 174.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.