Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілаш, І. В. | - |
dc.contributor.author | Мазепа, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Смокова, Л. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T12:52:09Z | - |
dc.date.available | 2023-07-10T12:52:09Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Мілаш І. В., Мазепа Т. С., Смокова Л. М. Вимоги до організації процесу комплексної оцінки реалізації ресурсного потенціалу торговельного підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 131-132 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35528 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10 | - |
dc.title | Вимоги до організації процесу комплексної оцінки реалізації ресурсного потенціалу торговельного підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-131-132.pdf | 207.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.