Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМкртчян, Татул Мелсикович-
dc.contributor.authorМелкумян, Заруи Микаеловна-
dc.contributor.authorКарагезян, Меланья Араиковна-
dc.contributor.authorПогосян, Вазген Вачаганович-
dc.date.accessioned2022-07-19T18:09:19Z-
dc.date.available2022-07-19T18:09:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМкртчян Т.М., Мелкумян З.М., Карагезян М.А., Погосян В.В. Структурні зміни та конкуренція на ринку пшениці Республіки Вірменії у 2015–2020 рр. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2020. Вип. 2(32). С. 80-90.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3538-
dc.description.abstractВірменія імпортує значну частку загального обсягу споживаної пшениці. Хоча місцеве виробництво пшениці забезпечують близько 12 000 індивідуальних (сільських) домогосподарств, ринок імпорту пшениці у Вірменії завжди мав досить високу концентрацію, оскільки два-три великі суб’єкти забезпечують понад 90% імпорту. Саме тому структура ринку імпорту пшениці, дії конкурентів та умови конкуренції, а також частка учасників мають значний вплив на внутрішні ціни на пшеницю і, як наслідок, на ціни на борошно та хліб. Ці обставини привели до об’єктивної необхідності вивчення конкуренції, конкурентних умов та коливань цін на ринку пшениці в Республіці Вірменії.uk_UA
dc.description.abstractArmenia imports a significant share of total wheat consumed in Armenia. While local wheat production is provided by about 12,000 individual (rural) households, the wheat import market in Armenia has always had a fairly high degree of concentration, since two or three large entities provide more than 90% of imports. This is why the structure of the wheat import market, the actions of competitors and the conditions of competition, as well as the shares of participants, have a significant impact on domestic prices for wheat and, as a result, on prices for flour and bread. These circumstances have led to the objective need to study competition, competitive conditions and price fluctuations in the wheat market in Armenia.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectімпорт пшениціuk_UA
dc.subjectчастка ринкуuk_UA
dc.subjectсамодостатністьuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectступінь концентраціїuk_UA
dc.subjectwheat importsuk_UA
dc.subjectmarket shareuk_UA
dc.subjectself-sufficiencyuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectconcentration leveluk_UA
dc.titleСтруктурні зміни та конкуренція на ринку пшениці Республіки Вірменії у 2015–2020 рр.uk_UA
dc.title.alternativeStructural changes and competition in the wheat market in RA 2015–2020uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (32)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.