Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35362
Назва: | Сировинні ресурси технологіі галузі |
Автори: | Желєва, Т. С. Гринченко, Н. Г. Большакова, В. А. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Сировинні ресурси технології галузі: збірник тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ( освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринногопоходження" ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Т. С. Желєва, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова. Харків: ДБТУ, 2023. 120 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35362 |
Розташовується у зібраннях: | Тести |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zb_Syrovynni_resursy_TH_22.pdf | 57.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.