Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35362
Назва: Сировинні ресурси технологіі галузі
Автори: Желєва, Т. С.
Гринченко, Н. Г.
Большакова, В. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сировинні ресурси технології галузі: збірник тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ( освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринногопоходження" ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Т. С. Желєва, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова. Харків: ДБТУ, 2023. 120 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35362
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_Syrovynni_resursy_TH_22.pdf57.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.