Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГринченко, Наталя Геннадіївна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.date.accessioned2023-07-07T11:08:21Z-
dc.date.available2023-07-07T11:08:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГринченко Н. Г., Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М.І. Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів: монографія. Харків: ДБТУ, 2023. 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35323-
dc.description.abstractУ монографії надано узагальнену інформацію щодо термодинамічних аспектів реалізації потенціалів харчових систем крізь призму сучасних уявлень про перетворення основних складових молока як поліфазної системи. Висвітлено теоретичні передумови активації та накопичення потенціалу лактокальцію в технологічному потоці переробки молочної сировини, викладено теоретичне дослідження та феноменологічну модель динамічної рівноваги міцелярного та іонного лактокальцію у складі технологічного рідкого середовища «молоко», обґрунтовано модель утворення альгінат-кальцієвих комплексів як передумову створення технології структурованих сфероподібних напівфабрикатів; розроблено інноваційний задум напівфабрикатів. Монографія може бути корисна науковим працівників, здобувачам вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», здобувачам PhD, а також працівникам закладів ресторанного господарства та харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.subjectсольової системиuk_UA
dc.subjectресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectбізнес для споживачаuk_UA
dc.subjectальгінат натріюuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Grinčenko_NG_1_2023.pdf1.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.