Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35323
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Наталя Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-07T11:08:21Z | - |
dc.date.available | 2023-07-07T11:08:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М.І. Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів: монографія. Харків: ДБТУ, 2023. 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35323 | - |
dc.description.abstract | У монографії надано узагальнену інформацію щодо термодинамічних аспектів реалізації потенціалів харчових систем крізь призму сучасних уявлень про перетворення основних складових молока як поліфазної системи. Висвітлено теоретичні передумови активації та накопичення потенціалу лактокальцію в технологічному потоці переробки молочної сировини, викладено теоретичне дослідження та феноменологічну модель динамічної рівноваги міцелярного та іонного лактокальцію у складі технологічного рідкого середовища «молоко», обґрунтовано модель утворення альгінат-кальцієвих комплексів як передумову створення технології структурованих сфероподібних напівфабрикатів; розроблено інноваційний задум напівфабрикатів. Монографія може бути корисна науковим працівників, здобувачам вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», здобувачам PhD, а також працівникам закладів ресторанного господарства та харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | сироватка | uk_UA |
dc.subject | сольової системи | uk_UA |
dc.subject | ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | бізнес для споживача | uk_UA |
dc.subject | альгінат натрію | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Grinčenko_NG_1_2023.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.