Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35186
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войцехівський, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Насіковський, Володимир Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Подпрятов, Григорій Іванович | - |
dc.contributor.author | Токар, Анастасія Юхимівна | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Вероніка Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Білько, Марина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Матвієнко, Андрій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T06:46:37Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T06:46:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з дисципліни "Технологія виробництва та експертиза вин" для студентів денної форми навчання. Модуль 1; уклад.: В. І. Войцехівський, Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський, А. Ю. Токар, В. А. Бондаренко, М. В. Білько, А. І. Матвієнко. Київ:НУБіП, 2022. 159 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35186 | - |
dc.description.abstract | Викладено основний лекційний матеріал з дисципліни "Технологія виробництва та експертиза вин" (Модуль 1). Наведено теоретична частина курсу (лекційний матеріал) та запитання для самоконтролю знань для підготовки до семінарських занять, модуля та іспиту для студентів денної форми навчання для усіх спеціальностей (дисципліна за вибором студентів по університету). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: НУБіП | uk_UA |
dc.title | Конспект лекцій з дисципліни "Технологія виробництва та експертиза вин" для студентів денної форми навчання. Модуль 1 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_ekspertyza vyn_1_2022.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.