Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34969
Title: Значення трудового потенціалу в забезпеченні конкурентоспроможності торговельних підприємств
Authors: Власова, Н. О.
Мелушова, І. Ю.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Власова Н. О., Мелушова І. Ю. Значення трудового потенціалу в забезпеченні конкурентоспроможності торговельних підприємств. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 111-112
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34969
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-111-112.pdf175.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.