Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34960
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаверська, Т. О.-
dc.contributor.authorСідорова, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-06-27T13:15:43Z-
dc.date.available2023-06-27T13:15:43Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationСтаверська Т. О., Сідорова Т. О. Фінансове планування на основі сценаріїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 97-98uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34960-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи україни;Секція 9-
dc.titleФінансове планування на основі сценаріївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-97-98.pdf204.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.