Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34959
Title: Механізм розробки стратегії управління рентабельністю підприємств ресторанного господарства
Authors: Самусєва, Л. Ю.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Самусєва Л. Ю. Механізм розробки стратегії управління рентабельністю підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 95-96
Series/Report no.: Сучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи україни;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34959
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-95-96.pdf172.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.