Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34959
Title: | Механізм розробки стратегії управління рентабельністю підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Самусєва, Л. Ю. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Самусєва Л. Ю. Механізм розробки стратегії управління рентабельністю підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 95-96 |
Series/Report no.: | Сучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи україни;Секція 9 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34959 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-95-96.pdf | 172.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.